Telefonkönyv szinkronizálás iPhone-on

Lehetőséged van MiniCRM kapcsolataidat szinkronizálni az iPhone-od telefonkönyvével. Ha hívást kapsz egy Ügyfeledtől, akinek a telefonszáma bent van a MiniCRM rendszerében, akkor elég csak rákattintani a rendszerben az adatlapjára, hogy tisztában legyél azzal, mit is beszéltetek meg előzőekben.

A funkció használatához a Kontaktok szinkronizálása bővítményre lesz szükséged, melyet az Előfizetés oldalon tudsz bekapcsolni amennyiben szükséges.

1.) Nyisd meg a telefonodon az új fiók hozzáadását, és készíts egy új CardDav fiókot.

2.) Kattints a haladó beállításokra és add meg az alábbi adatokat a kapcsolódáshoz.

Szerver: cal.minicrm.hu.

Felhasználónév: A MiniCRM-be való belépéshez használt email címed.

Jelszó: Saját jelszavad (amit a MiniCRM-be belépéskor használsz).

Leírás: Opcionális.

 

 

3.) Ezután elindul a szinkronizáció, és megjelennek a kontaktok a telefonodban.

Sikeres szinkronizálás esetén, címjegyzékedben megjelenik a rendszer által kiválasztott, maximum 2000 db kontakt. A kontaktok kiválasztása során a rendszer a belépett felhasználók teendőit vizsgálja meg. Sorba rendezi az érintett teendőket tevékenység/módosítás dátuma szerint, majd nézi az azokhoz kapcsolódó adatlapoknál lévő összes kontaktot (még mindig teendőt érintő esemény szerint), végül pedig közülük azon első 2000 darabot szinkronizálja, akikhez van megadva telefonszám. Ezáltal azon kontaktok lesznek így elérhetők a telefonodon vagy a számítógépeden, akikkel – elvileg aktívan – foglalkozol.

Ha jelszót változtatsz a MiniCRM-ben, akkor a CardDAV felületen is jelszót kell váltanod, mivel a CardDAV felületen a MiniCRM-ben használt jelszóval tudsz belépni. Ha régi jelszavaddal próbálsz belépni a CardDAV felületen, IP címed többszöri próbálkozás után letiltásra kerül hibás bejelentkezés miatt.