A MiniCRM íze

Tegnap este a MiniCRM csapata kirúgott a hámból, rögtönzött céges összejövetelt tartottunk. A MiniCRM-es lányok saját készítésű tortával kedveskedtek a fiúknak, és a végén az üres tálca is elárulta, hogy egész jól sikerült a süti. A torta speciálisan MiniCRM-esre készült, tetején a cég logójával (bár itt picit csaltunk) és az eredeti receptet átköltve, egyedi – Attila szerint méz – ízvilággal (méz nem volt benne – a szerk.). :)

MiniCRM torta

De, hogy egy kis ügyfélkezelési sztorit is csempésszünk a tegnap estébe, két jó élménnyel lettünk gazdagabbak a szervezkedés során.

Az egyik rögtön a cukrászdához kapcsolódik, ahonnan a tortadíszt rendeltük meg. Pénteken késő este futottunk be a Zila cukrászdába. A rendelést felvevő hölgy kedvesen segítségünkre sietett, mivel a cukrász már nem volt bent, így 100%-ra nem tudta megmondani, melyik típusból lehetne szebben kivitelezni a díszt, de felvette az adataimat és másnap délig ígért egy visszahívást, majd kérte, küldjük el neki a logót emailben. Nem nagy elvárás, de manapság sajnos mégis ritka, ha minden úgy történik, ahogyan azt ígérték. Szombaton fél 12-kor csörgött is a telefon, megbeszéltük a rendelést, hétfőn már mehettünk is a szép tortadíszért. A gyors, precíz és kiváló ügyfélkiszolgálás után elégedetten távoztunk.

A sütizés után betértünk egy közeli pubba, lelkesen adtuk volna le a rendelésünket, de hirtelen közbeszólt a felszolgáló hölgy: “Jaj, épp félidő van a focimeccsen, így most féláron adjuk a házi sört!” Összenéztünk, meggyőzött minket, már rendeltük is őket. Azon gondolkodtunk, ha nem szól, sokkal jobban járnának, hiszen ígyis-úgyis megvettük volna az italokat, így viszont ezzel a jól kitalált marketingfogással szimpatikussá vált a hely, megragadt bennünk, ami miatt nagy valószínűséggel máskor is betérünk majd ide a barátainkkal, vagy ajánlani fogjuk másoknak is ezt a pubot. Seth Godin Minden marketinges hazudik sztorizik című könyvében olvastam arról, hogy egy jól kitalált történettel minden eladható, sokkal nagyobb sikereket lehet elérni, beszélni fognak az adott cégről és tovább is ajánlják őket. Valami hasonlót éreztem ezen a helyen is tegnap.