MagyarBrands 2016 díjas a MiniCRM

Idén is meg kell állnunk egy rövid pillanatra csak, hogy együtt ünnepeljünk. A 2014-es Telekom Üzleti Appok versenye I. helyezés után, tavaly Marketing Fesztivál díjas, idén pedig MagyarBrands díjas a MiniCRM. 

A MagyarBrands program szakértői egy komplex mutatószámot hoztak létre mindazon szempontok összegzéséből, amelyek közrejátszanak abban, hogy egy márkáról azt mondhassák, hogy hazai és sikeres.

Mennyire érezzük magyarnak, mennyire kötődik az életünkhöz, az országhoz, értékeinkhez az adott márka? Milyen a márka hírneve a fogyasztók és a szakemberek körében? Hány éve van jelen a magyar piacon a márka?

Ilyen és ehhez hasonló szempontok alapján döntöttek úgy, hogy 2016-ban a MiniCRM Zrt. (többek között a Prezivel és Logmein-nel együtt) MagyarBrands díjat érdemel. 

Ennek az elismerésnek is nagyon örülünk, de annak is, amikor felnézek az irodában pörgő legfontosabb számokra és azt látom, hogy 98%-os ügyfélelégedettséggel büszkélkedhetünk. Talán van összefüggés, talán nincs. Mi mindenesetre úgy gondoljuk, hogy van..