Kanban és ajánlat e-mail sablon

Új kanban nézet a MiniCRM-ben

Mostantól egyszerűen végigmozgathatod az adatlapokat a már felépített folyamatod lépésein.

Egy adatlap = Egy cédula (vagy kártya, vagy ahogyan hívni szeretnéd. Mi főként kártyaként fogunk utalni rá). A MiniCRM-ben a kanban szűrőkön alapul, azok a kártyák kerülnek fel a táblára, amelyek megfelelnek a szűrő feltételeinek. Az szűrőbe kerülő új kártyák automatikusan megjelennek a kanban megfelelő oszlopában, míg a szűrőből kieső kártyák automatikusan eltűnnek a kanbanról.

Miben segíthet neked a kanban?

1) Áttekintést kaphatsz a cégedben zajló folyamatokról

Az adatlapokat a már felépített lépések szerinti oszlopokba rendezzük számodra, így sokkal átláthatóbbá válik a folyamatod.

Például vezetőként használhatod arra, hogy könnyen átlásd melyik értékesítő kikkel foglalkozik éppen és milyen fázisban tart az értékesítés. Értékesítőként pedig gyorsabban és könnyebben tudod kezelni az érdeklődőket. Ahogy halad a folyamat, egyszerűen tovább mozgathatod a kártyát a megfelelő oszlopba.

2) Fontossági sorrendet határozhatsz meg

Testreszabhatod, milyen infókat jelenítesz meg a kártyákon, hogy könnyebben tudj priorizálni, illetve szabadon mozgathatod őket függőlegesen is. Így egyedi szempontjaid szerint fontossági sorrendet állíthatsz fel közöttük. Mindig azt az ügyfelet vagy projektet viheted előre, amelyik épp a legértékesebb számodra.

Hol és hogyan hozd létre?

Bővebb információt a súgónkban, erre a linkre kattintva találsz.


Ajánlat e-mail sablon


Mostantól a MiniCRM-ből az eddigieknél szebb és színesebb ajánlatokat lehet küldeni a sablonok segítségével.

Hogyan készítsd el a saját sablonod?

Az emailben használd az {% Other.Items%} változót, ami tartalmazza az ajánlathoz tartozó termékeket, amiket már előre felvettél. Ezek fognak belekerülni a sablonba a változó segítségével. Minden sor, ami az ajánlatban szerepel, bele fog kerülni a sablonba is.

Dinamikus email tartalom haladóknak

Programozható sablonok használatával személyre szóló üzeneteket küldhetsz ügyfeleidnek és kollégáidnak. Bővebb leírást ide kattintva olvashatsz.

Hogyan használd?

Nézd meg a videót itt!

Segítünk, ha elakadtál: help@minicrm.hu

Véleményed fontos számunkra, oszd meg velünk: product@minicrm.hu