„A rend a legfontosabb egy cég életében” | Szerepi Zsolt interim manager & tárgyalás specialista

Szerepi Zsolt - interim manager - Cégépítők podcast

Szerepi Zsolt mondandójára érdemes figyelni fejlődni vágyó vállalkozóként, hiszen számos nagy cég interim vezetőjeként, tárgyalásspecialistaként és tanácsadóként is komoly eredmények köthetők a munkásságához. 

Pályájának elején Zsolt olyan multicégeknél ért el szembeszökő eredményeket az értékesítés különböző területein, mint a Telekom elődjének számító Westel 900, a Vodafone vagy a Microsoft.


 

Egy skót nemzetközi tárgyalástechnikai cégnél is eltöltött 2 évet; az ott megszerzett tapasztalatairól pedig a következőket mondta: „doktori fokozat tárgyalástechnikából”. Később interim menedzserként cégek újraépítésében segédkezve ért el kimagasló eredményeket, például az éves árbevétel 40%-ának elérésével egy hónap alatt, vagy az utódjának kinevelésével interim módon.

A Cégépítők Podcast mostani epizódja hemzseg az inspiráló gondolatoktól, a beszélgetés vázát pedig a következő kérdések alkotják:

  • Hogyan értékesített Zsolt az első multis hónapjában többet, mint az akkori legnagyobb Westel 900 iroda?
  • Mi volt az a tréneri képzés, ami Zsoltot „doktori fokozathoz” segítette tárgyalástechnikából?
  • Hogy sikerült 99,7% -os eredménnyel teljesíteni a Microsoftnál azt a feladatot, amit mások megoldhatatlannak gondoltak?
  • Mit jelent az interim cégvezető fogalma és miben rejlik a lényege, hatékonysága?
  • Miért a rend a legfontosabb egy cég életében? Hogyan lehet rendet tenni egy KKV-ban?
  • Miért célszerű csere alapon gondolkodni minden tárgyalási helyzetben?
  • Mik a tipikus hibák, amiket érdemes elkerülni tárgyalásoknál?

A Cégépítők Podcast aktuális epizódja egyszerre ér fel egy tárgyalástechnikai gyorstalpalóval, miközben a cégépítés szempontjából is gyakorlatban hasznosítható tanácsokkal jutalmazza a meghallgatást.

A mai napod legjobb döntése lesz, amikor a „LEJÁTSZÁS” gombra kattintasz!

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

Spotify: kattints ide
SoundCloud: kattints ide
Apple Podcast: kattints ide
Google Podcast: kattints ide

 

Ne feledkezz meg az EXTRA tartalomról se, ahol olyan tippeket, best-practiceket és ajánlásokat kaphatsz a vendégektől, amik nekik bevált módon segíteni tudtak a sikeres cégépítésben. 

Az extra tartalomban egy konkrét tárgyalási helyzetet ismerhetsz meg; a beszélgetés tanulságait pedig már a következő tárgyalásodnál hasznosíthatod is. ?

A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából a Brocasterz Stúdióban történik, az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.