Mikor mindent jól csinálsz és mégse jön össze! – Így állt talpra Nemes Dániel a negyedik cége után

Cégépítők - Nemes Dániel

Egy sikeres vállalkozó mögött mindig van számos kudarc, csalódás, újrakezdés, mert az életben kikerülhetetlen a fent és lent. A Cégépítők podcast legújabb adásában Nemes Dániel mesélt a rengeteg lentről, hiszen olyan is van, amikor mindent jól csinálsz és mégse jön össze.

Dániel négy vállalkozást épített fel karrierje során, célja már a kezdetektől az volt, hogy ezek átadhatóak legyenek, de persze az élet minden alkalommal közbeszólt. A legújabb epizódban elmeséli, hogyan sikerült negyedik alkalommal sikeresen átadnia a vezetést és most hol tart ebben a folyamatban.

„Ha úgy nézzük, akkor nagyon nagyon sokba került ez nekem, de egy percig sem sajnálom.” – emlékszik vissza a nehéz kezdetekre Dániel. Hallgasd meg az adást, ha kíváncsi vagy mi motiválta őt arra, hogy a rengeteg hullámvölgy után se adja fel vagy ha tudni szeretnéd, hogyan lábalt ki a váratlan szituációkból.

Ebben az epizódban mesél arról is, hogy szerinte milyen emberekkel érdemes együtt dolgozni, ahhoz, hogy egy cég sikeres legyen és a legnagyobb természetességgel számol be arról, hogy hogyan hozott létre több 100 milliós árbevételű céget is. Kiemelten ajánljuk neked ezt az adást, ha éppen lent vagy, mert az epizód végére rá fogsz jönni, nem vagy egyedül!

„Az álmokat és a realitást nézze meg mindenki, hogy összhangba tudja-e hozni.” – ismét egy tanulságos és inspiráló rész, amiben az alábbi témákról lesz szó:

  • Dániel mesél a kezdetekről, tanulmányairól és első munkahelyéről. Visszaemlékszik arra, honnan jött első vállalkozásának ötlete és beszámol arról is, milyen volt a cégalapítás mindössze 18 évesen. A Telnet végül 100 főssé nőtte ki magát, azt is hallhatjuk tőle, hogy mi történt az legelső befektető csatlakozása után.
  • Nehézségek és távozás. Indulás a nulláról, motiváció és célok. Azt is elmondja szerinte ki az, akinek nem való a vállalkozói lét eddigi tapasztalata alapján. Második cégalapítás, mely szintén több százmilliós bevételre tett szert rövid idő alatt. Elmeséli szerinte mi lehetett a gyors siker titka.
  • Dániel kifejti, hogy mi számára a megfelelő toborzási folyamat, és hogy mi a sikeres közös munka kulcsa. Mesél arról is milyen hibákat követett el ő, mint cégvezető és visszatekint, hogy min változtatna jelenlegi tudása szerint.
  • Cégvezetői utód kiválasztásának folyamata, csalódások és kudarcok. Cégátadás, eredmények és a vállalkozás jelenlegi helyzete.
  • Az átadás után jött talán a legnagyobb pofon, hogyan küzdött meg Dániel a rákkal? Hogyan csapódott le ez vállalkozásában?
  • A gyógyulás utáni élet, változások és új szemlélet. Miért szeretett volna befektető lenni, mi ebben a motivációja. Mi alapján keresi a cégeket, melyekbe beszeretne fektetni, hogyan hoz döntést.
  • Mi a jó és a rossz befektetés tapasztalatai szerint. Végül mit üzen Dániel a jövő befektetőinek, számára eddig ez volt a legnagyobb tanulság.

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

Egy rendszer, ami az első pillanatoktól támogat a nagy célok elérésében. Kattints a linkre a MiniCRM-es EXTRA tartalmakért!

A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából történik, melyben a Brocasterz Podcast Stúdió a partnerünk. Az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.