Érd el kitűzött céljaid az új évben!

Boldog és sikerekben gazdag új évet kíván a MiniCRM csapata!

Az Óév búcsúztatása remek alkalom arra, hogy végiggondoljuk, mi történt az előző évben, milyen sikerek, kudarcok értek bennünket. Ilyenkor legtöbbünk megfogadja, hogy az új év más lesz. A lista végtelen: 2016-ban végre elkezdek futni, elmegyek a régóta tervezett útra, többet olvasok, egészégesebben élek, több időt töltök a szeretteimmel, hatékonyabban végzem a munkámat…

Jól hangzanak, igaz? A probléma viszont az, hogy miután eltettük a trombitát és összetakarítottuk a konfettit, hamar veszítünk lelkesedésünkből. Hajlamosak vagyunk elfelejteni fogadalmainkat, vagy elbukunk, mert nem tudjuk őket betartani. Ennek több oka lehet, például:

  • “Eddig is működött valahogy, ezután is fog” hozzáállás.
  • Nem tudjuk, hogyan kezdhetnénk bele.
  • Nehezen szakadunk el régebbi szokásainktól és túl nagynak érezzük a változást.

Egyáltalán nem lehetetlen elérni kitűzött céljaidat, csak változtass gondolkodásmódodon. Hogyan?

  • Készíts egy listát a megváltoztatandó szokásaidról, elérendő üzleti céljaidról. Ha ez megvan, priorizálj és jelöld meg azokat, amelyekről úgy gondolod, hogy a legpozitívabb változást, legnagyobb sikert fogják hozni és kezdetben koncentrálj azokra. Persze nem kell mindent egy időben fejben tartanod, szabj határidőket az egyes célok eléréséhez. Mérd fel, hogy reálisan mennyi időbe telne eljutni a célig. Ne légy túl szigorú magadhoz!
  • Segíthet az is, ha megosztod céljaid azokkal, akik motiválóan hathatnak rád. Ha például üzletileg az a célod, hogy 10%-al növeled érdeklődőid számát, beszélgess terveidről olyan emberekkel, akik kellő tapasztalattal rendelkeznek. Sokat nyerhetsz mind tudásban, mind támogatásban, ha őszintén elmondják véleményüket arról, hol tartasz most, milyen esélyeid vannak, és mik állhattak eddig az utadban.
  • Az igazán nagy dolgok akkor fognak megtörténni veled, ha kilépsz a komfortzónádból és mersz belevágni valami újba!

Bármi is legyen az üzleti fogadalmad, összeszedtük tavalyi fő újításainkat, amelyek alkalmazásával rendszerezettebben vághatsz bele terveid megvalósításába!

Egyik legnagyobb tavalyi újításunk az új Értékesítési modulunk volt. Bevezetésével szerettünk volna megkímélni téged attól, hogy kutatnod kelljen a kiemelt ügyfelek után. Ha eddig nem alkalmaztad volna a technikát, vagy csak most ismerkedsz vele, fogadd meg, hogy idén több figyelmet fordítasz azokra, akik a célcsoportodhoz tartoznak, de még bizonytalanok. Azokra pedig ne pazarold az időd, akiket nem tudsz behozni, bárhogy is próbálod. Elsősorban azokra gondolok, akik nem tartoznak a célcsoportodhoz és a vásárlási szándék sincs meg bennük. A MiniCRM úgy segít ebben Téged, hogy megmutatja, kik az igazán fontos érdeklődőid, és teendőidet is ez alapján priorizálja.

Folyamatosan tudni fogod, pontosan hol tartasz a munkában, ha napközben figyeled a “Mai napom” képernyőt. Nap elején itt nézheted meg, mennyi aznapi és lejárt teendőd van. Innen érheted el bármely modulban lévő összes aktuális teendőd. Nap végén pedig itt látod, mennyi teendőt sikerült lezárnod, és mennyit napoltál el. Reméljük, minden munkanapod végén megjelenik a mosolygó Nap a rendszeredben!

Hogy ne csak azt lásd, hol tartasz feladataiddal, kövesd a Statisztikáim képernyőt is, ami alapján mérheted saját teljesítményedet. A célunk ezzel az volt, hogy ösztönözzünk arra, hogy jobb legyél, és ezzel hozzásegítsünk a bevételed növeléséhez. Ha pedig cégszinten szeretnél visszajelzést kapni, arról, hogyan haladnak a dolgok, figyeld riportjainkat, köztük a megújult Új érdeklődők, Lezárási arány, valamint a Felhasználó aktivitása, Munka eredményessége riportokat.

Tanácsoljuk, hogy idén még egy fokkal jobban figyelj meglévő ügyfeleidre, mint eddig. Ha ők elégedettek, azzal Te csak nyerhetsz: még több vásárlást, és ajánlásukkal még több emberhez juthat el terméked.

Ne feledd, az, hogy megfogadsz valamit, önmagában még nem visz előre. Ha viszont minden nap dolgozol azon, hogy jobb legyen, komoly eredményeket érhetsz el! Sok sikert és elsörpő eredményeket kívánunk 2016-ra!