AI Asszisztens: Mesterséges Intelligencia a MiniCRM-ben

A beépített AI Asszisztens segítségével lehetőséged van előre szerkesztett AI Promptokat (parancs sablonokat) használni a teendőszerkesztőben. Az integrált Mesterséges Intelligencia lehetőséget ad arra, hogy a rendszeren belül egyszerűsítse a teendők értelmezését, szerkesztését külső erőforrás igénybevétele nélkül. Az AI Asszisztens használatához nem szükséges kiegészítő, alapértelmezetten elérhető a MiniCRM rendszerekben, felhasználói jogosultságtól függetlenül.

Fontos: A funkció Professional és Enterprise előfizetések esetén érhető el, Basic platformon nem.

AI Asszisztens használata

A teendő szerkesztő ablakban a szövegdoboz valamint a megjegyzés szakasz jobb alsó sarkában található varázspálca ikonra kattintva választhatsz az AI Prompt sablonok közül:

Választhatsz a beépített 8 db sablon parancs közül:

 • 📝 Fogalmazd meg szebben – a teendőben található szöveg átalakítása megfelelő tördeléssel, központozással
 • 🔮 Emoji Wizard Pro – 2-4 emoji generálása a szöveg alapján
 • 🤔 Olvasd el és tegyél fel tisztázó kérdéseket – értelmezi a feladatot és ha nem érthető az AI számára tisztázó kérdéseket tesz fel
 • 🔍 Foglald össze – Foglald össze néhány bekezdésben a szöveg tartalmát
 • 💬 Fordítsd le angolra
 • 🏷 Javasolj nevet a teendőnek
 • 📋 Készíts egy listát a feladatból – vázlatpontokba rendezi a feladatot
 • 💼 Készíts összefoglalót – foglald össze a szöveget az ügyfél számára

A kiválasztott parancsra kattintást követően, az AI asszisztens elvégzi a feladatot és megjeleníti az eredményt. 3 opció közül választhatsz az eredmény felhasználására:

 • Szöveg cseréje – az AI által adott eredményt beilleszti az eredeti teendő szöveg helyére, lecserélve azt
 • Másolás – a rendszer vágólapra helyezi az AI által generált szöveget, így az beilleszthetővé válik a kívánt helyre (megjegyzés, email, stb.)
 • Újragenerálás – amennyiben nem vagy elégedett az eredménnyel, a nyilakra kattintással az AI újragenerálja azt
Fontos: 1 felhasználó 1 nap maximum 50 request-et (lekérdezést) tud végrehajtani, ebbe beleszámít az AI funkció használata és az eredmények újragenerálása egyaránt. A jobb felső sarokban egy számláló mutatja meg, mennyi lekérdezést hajtott végre adott felhasználó, adott napon. A limit elérése után csak a következő nap van lehetőség a funkció ismételt használatára!

Egyedi AI Prompt sablon létrehozása

 1. A kiválasztott termékben kattints a Sablonok menüpontra, majd válaszd az Új AI prompt sablon lehetőséget
 2. A sablonszerkesztőben egyedi utasítást adhatsz a Mesterséges Intelligenciának. Az elmentett sablonok megjelennek a teendőszerkesztőben a varázspálca ikonra kattintást követően.
 3. Új sablon létrehozásakor nevezd el a sablont, add meg a megfelelő mappát és válaszd ki a láthatóságot!
 4. A Láthatóság lehet Publikus vagy Privát. Publikus sablonok minden felhasználónak elérhetőek az AI Asszisztens használata során, míg a Privát AI prompt sablon csak az azt létrehozó felhasználónak fog megjelenni a teendőszerkesztőben!