Facebook integrációs lehetőségek

Hogyha szeretnéd, hogy a Facebook oldaladról az érdeklődők adatai egyből a MiniCRM-be érkezzenek, a következő három lehetőség közül választhatsz:

Facebook Lead Ads Connector

Ha használsz Facebook hírdetéseket, a Connectorral megoldhatod, hogy ha a hírdetésben szereplő űrlapot valaki kitölti, az adatai egyből bekerüljenek MiniCRM-be.

További információ a Facebook Lead Ads Connector-ról

MiniCRM űrlap beillesztése Facebook oldalba

A Facebook hírdetéseken kívül magába a Facebook oldaladba is építhetsz be MiniCRM űrlapot. Ez éppúgy fog működni, mint bármilyen más oldalra kihelyezett MiniCRM űrlap. A kitöltő adatai automatikusan bekerülnek majd a rendszerbe.

További információ az űrlap beillesztéséről

Facebook Login gomb használata

Az is megvalósítható, hogy a leadek saját adataik kézi megadása helyett egy “Belépés Facebookkal” gombra kattintanak, és azzal lépnek be a weboldaladra.

A MiniCRM űrlapodat a következő leírás segítségével alakíthatod át úgy, hogy az így beérkező információkat feldolgozza: http://homokozo.minicrm.hu/atalakitott.html

Facebook szabályai miatt ehhez a megoldáshoz saját alkalmazást kell fejlesztened és jóváhagyatnod Facebook-al. Mindenkinél külön ellenőrzi Facebook, hogy milyen a megvalósítás, megfelele-e irányelveiknek, megfelele-e az adatkezelés a GDPR-nak, stb…

Ha egyedi integrációt szeretnél és még nincs kiviteleződ, tudunk ajánlani olyan céget, aki már több MiniCRM-es projektet is megcsinált.