MiniCRM alkalmazás az App Store-ban! (iOS applikáció)

Teljesen normális élethelyzet az, hogy nem mindig a géped/laptopod előtt ülsz, mégis szeretnél/kell haladni a munkával.

Legyen a MiniCRM a “zsebedben”, hogy mindig nálad legyen, ami fontos. Légy mindig karnyújtásnyira érdeklődőidtől, ügyfeleidtől. Az applikáció segítségével ügyfeleid, kontaktjaid, üzleti lehetőségeid, teendőid stb. kezelése rutin műveletté válik, amit bárhol és bármikor meg tudsz tenni. Egyszerűsítsd a saját életed, töltsd le a MiniCRM appot!

Miért jó a MiniCRM alkalmazás?

Egyszerűen elérheted a legfontosabb funkciókat, és nem kell megvárnod, hogy “gép elé érj”, amikor azonnal lenne szükséged információra.

  • Ingyenes és 1 perc alatt letölthető mobilodra, tabletedre. (innen)
  • Segít a gyors és hatékony munkában, hogy ne utólag kelljen “adminisztrálnod”.
  • Mindig minden fontos információ a zsebedben lesz, nem kell egy percig sem “vakon” lenned.
  • Azonnal értesítést kaphatsz új teendőidről.

 

De milyen konkrét esetekben lesz hasznos?

A MiniCRM applikáció nem tud és nem is akar tudni mindent. Azokra az esetekre lett “kihegyezve”, ami hasznos lehet úton-útfélen, ügyfeleket járva, meeting közben stb. A teljesség igénye nélkül néhány élethelyzet, amiben kiváló partnered lesz az applikáció:

  • Napi feladataid menedzselése. Ha nem vagy gépközelben, akkor is az összes aznapi és lejárt teendőd egy helyen láthatod, oldd meg őket!
  • Gyors teendőlezárás. Volt egy teendőd, amit elvégeztél (mondjuk egy ügyfél látogatása) és most ülsz vissza a kocsiba, és lezárnád a teendőt? Tedd meg gyorsan és egyszerűen.
  • Hatékony teendőkezelés. Felvennél egy új teendőt mielőtt elfelejted? Vagy csak hozzáírnál valamit a meglévőhöz? Tedd meg pár kattintással az applikációban!
  • Keresés szinte mindenre. Nem tudsz egy telefonszámot, vagy a címet, ahova igyekszel? Keress rá gyorsan a keresőben és hívj/írj a címre kattintva!
  • Kapcsolattartó kezelése. Megváltozott valaki telefonszáma vagy az emailcíme? Módosítsd egyből, ne várd meg, amíg gép elé érsz és elkallódik a cetli.
  • Előzmények átnézése. Találkozol valakivel és felvennéd a fonalat az ügyben? Keresd meg az adatlapját és nézd meg az előzményeket. Ott folytathatod, ahol abbahagytad. Ez ám a profizmus!

Szeretnél értesítést kapni teendőidről?

Az app használatával könnyedén kaphatsz értesítést mind alkalommal, ha egy kollégád felvesz neked egy teendőt. Ez a beállítás alapvetően minden felhasználónak be van kapcsolva. Ha ezt szeretnéd módosítani, a profil oldaladon , a “Push notification beállítás” mezőben teheted meg.

 

Mit csináljak ha nem látom az App Store-ban, vagy nem tudom letölteni?

Először is ellenőrizd, hogy milyen készülékről és annak operációs rendszeréről próbálkoztál. A MiniCRM applikáció csak iOS 10+ környezetben fut. Ennek megfelelően, az alábbi készülékek támogatottak: nézd itt!

 

Ha van javaslatod, megjegyzésed azzal kapcsolatban hogyan lehetne még jobb, írj a help@minicrm.hu emailcímre, vagy lépj be és kommentelj a MiniCRM Klub Facebook csoportba.