Értesítések a MiniCRM-ben

Az alábbi lépésekkel beállíthatod, hogy teendőket érintő bizonyos változtatásoknál azonnali értesítés jelenjen meg a számítógépeden vagy a mobiltelefonodon. Ehhez egyrészt szükséges engedélyezni az értesítéseket magán az eszközödön, ezenkívül a MiniCRM profilodban is be kell kapcsolnod a funkciót. Az alábbi lépésekre mind szükség van ahhoz, hogy az értesítések működjenek.

Értesítések engedélyezése a böngészőben

Jellemzően a böngészősávban található lakatra kattintva tudod ellenőrizni, hogy az adott oldalnál engedélyezve vannak-e az értesítések.

Amennyiben itt nem jelenne meg a képen látható opció, a böngésződ beállításaiban keresd meg a MiniCRM weboldalt a Biztonsági beállításoknál, és ott fogod tudni engedélyezni az értesítéseket.

Értesítések engedélyezése az eszközön

Engedélyezned kell a számítógépeden a böngészőprogram, a mobileszközödön pedig a MiniCRM mobilalkalmazás számára, hogy értesítéseket jelenítsen meg a MiniCRM-ből. Ezt operációs rendszertől függően többféleképpen teheted meg:

MacOS

Windows

iOS

Android

Értesítések bekapcsolása a MiniCRM-ben

A rendszerben az alábbi két hely közül az egyiken szükséges bekapcsolnod az értesítéseket:

Kattints a Mai napom nézet jobb oldalán az Értesítések bekapcsolása gombra.

Nyisd meg a Profilodat, és kattints jobb alul az Értesítések bekapcsolása gombra.

A felugró ablakban fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot.

Az értesítések testreszabása

A Profilbeállításoknál megadhatod, hogy pontosan milyen eseményekről szeretnél azonnali értesítést kapni. Az értesítések mindegyik eszközödnél meg fognak jelenni, ahol a leírásunk alapján engedélyezted ezt (akár böngészőnél, akár mobilalkalmazásnál).