Cégünk részlegei, avagy a modulok

A legújabb MiniCRM rendszerünk nem csak vállalkozásunk üzleti folyamataihoz, hanem cégünk részlegeihez is teljes mértékben képes igazodni.

Mindez az egymástól elkülönülő, mégis egyetlen webes felületen keresztül menedzselhető moduloknak köszönhető, melyeken belül az adott részlegnek megfelelően kezelhetjük:

  • ügyfeleink Adatlapjait, az azokon elhelyezett Mezőket, valamint a Státuszokat,
  • a Nézeteket,
  • a Dokumentumokat,
  • az email és teendő Sablonokat,
  • az Automatizmusokat,
  • és az Űrlapokat,
  • valamint a kapcsolódó Riportokat, azaz az adatlapok és mezők statisztikáit.

Az ügyfeleket, partnereket és felhasználókat érintő, egymástól eltérő tevékenységi területeink kezelésére korlátlan számú modult vezethetünk be rendszerünkben. Így vállalkozásunk későbbi bővítése vagy átalakítása esetén is igényeinknek megfelelően formálhatjuk tovább MiniCRM-ünket.

Az – egyes tevékenységi területektől függően – online rendszerünkön belül 4 féle modul sablon közül választhatunk üzleti terjeszkedésünk esetén:

  • Termék vagy szolgáltatás értékesítés, mely termékeink és szolgáltatásaink értékesítésének kezelésére szolgál.
  • Előfizetés vagy folyamatos szolgáltatás, ami a vállalkozásunk által biztosított folyamatos szolgáltatások, előfizetések és oktatási tevékenységek igazgatását teszi lehetővé.
  • Ügyfélszolgálat, ahol hibajegy kezeléssel van támogatva a telefonos, emailes és személyes ügyfélszolgálati tevékenységünk, illetve munkafázisaink.
  • Projektek, amelyek olyan nem specializált, teljesen sztenderd minták, amik kiindulópontként szolgálhatnak a cégünk életében előforduló általános feladatok menedzseléséhez és egyéb új modulok létrehozásához.

MiniCRM-ünk lehetőséget biztosít arra is, hogy szükség esetén bármikor módosíthassuk moduljaink nevét, valamint az egyes modulok elemeinek megnevezését, rendszerünk praktikus kialakítását szem előtt tartva átállíthassuk a moduljaink menün belüli pozícióját, illetve igény szerint megadhassuk, hogy a rendszerünkbe bekerülő új érdeklődők és ügyfelek – például a weboldalunkon elhelyezett űrlapjainkat kitöltők – milyen céges email címről és feladótól kapják meg a részükre MiniCRM-ünkből kiküldött első emaileket.

Abban az esetben, ha valamilyen kedvezőtlen okból kifolyólag cégünk tevékenységi területei beszűkülnének, szükség szerint bármikor inaktíválhatjuk az érintett modult, ami onnantól kezdve nem lesz látható sem a főmenüben, sem a cégek és a hozzájuk tartozó kapcsolattartó személyek nyilvántartásában, és így új adatlap sem vehető már fel az adott modulba.

Ha pedig ismét kedvezőbbre fordul cégünk sorsa és vissza szeretnénk kapcsolni ezen inaktív modulunkat, úgy rendszerünk lomtárában azt pár kattintással megint aktiválhatjuk.

 

A MiniCRM-ünkben megtalálható 4 féle modul sablon segítségével tehát rendszerünkbe egyedi igényeinknek megfelelő számú modul vehető fel, melyek mindegyike külön-külön testreszabható cégünk működésének megfelelően. A későbbiek során a modulok száma szükség esetén tovább bővíthető, beállításaik pedig a vállalkozásunkban bekövetkezett változások szerint módosíthatóak. Ezáltal pedig MiniCRM rendszerünk immáron teljes mértékben hozzáigazítható – egyetlen webes felületen – cégünk valamennyi üzleti tevékenységéhez.