MiniCRM Készletkezelő 1.0 a számlázó modulban

Próbáld ki az alábbi fejlesztéseket!

Szerkeszthető mezők

Mivel Te ismered a termékeid specifikációit, és csak Te tudod, hogy milyen információkat szeretnél látni termékeidről, ezért lehetőséged van a mezők testreszabására, amit az alábbi módon tehetsz meg:

Az értékesítési modulból már jól ismert mezők mostantól megtalálhatóak a termékek adatlapján is, melyeket az eddigi módszerrel saját igényeidre szabhatsz.

A termékek adatlap felső részén található mezők, nem szerkeszthetőek és nem törölhetőek, mint pl. típus, mennyiség, mennyiségi egység stb. Ezek a mezők nem jelennek meg a mezők testreszabása képernyőn.

Változtatások a termékek képernyőn

A termékmennyiséget is figyelemmel kísérheted a termékek listanézetében.

A jobb oldalon a típusnál választhatod ki, hogy a termékeket vagy a szolgáltatásokat akarod látni (azt, hogy a tétel típusa termék vagy szolgáltatás, a termék adatlapon állíthatod be előtte).

Szintén jobb oldalon érheted el a készletinformációkat.

A kifogyóban lévő termékek listája figyeli a készletmennyiséget, melyet előzőleg  a termékadatlapon adhatsz meg a készlet figyelmeztetési szint mező kitöltésével. Azok a termékek jelennek meg a listában, melyek mennyisége kisebb, mint az általad, a termékadatlapon megadott érték. Ha a készlet figyelmeztetési szint mező nincs kitöltve, akkor a rendszer alapértelmezetten a 10-et tekinti határértéknek.

Exportálás és importálás

Mostantól exportálhatsz és importálhatsz termékeket.

Termékek tömeges törlése

A termékek tömeges törléséhez először exportálni kell a termékeket. Ha 1 “Deleted” oszlopot helyezel el az Excelben vagy Spreadsheetben, és 1-es értéket adsz azoknak a termékeknek, melyeket törölni szeretnél, akkor az importálás során ezek a lomtárba kerülnek.





Automatikusan frissül a termék mennyisége a számla kiállításakor

Ha elkezded begépelni a számlára a tételekhez a termék nevét, megjelennek egy lenyíló ablakban a lehetséges terméknevek. Minden egyes terméknév után zárójelben megjelennek a következő adatok: cikkszám (ha megadtad), a készleten lévő mennyiség, mennyiségi egység, nettó egységár, pénznem és az ÁFA kulcs. A számla kiállítása után a készlet mennyisége automatikusan frissül.