A Dumaszínház nem vicc, kőkemény üzlet – Litkai Gergely

Litkai Gergely - Cégépítők

“A nehéz választások igazán arról szólnak, hogy ott nincsen jó alternatíva” – mondja a Cégépítők podcast aktuális vendége, Litkai Gergely, aki jogászként végzett, majd több multinacionális cégnél is dolgozott. Azonban az élet más irányba terelte, amit egy cseppet sem bánt meg, ugyanis ma a Magyarországon piacvezetőnek számító Dumaszínház produkciós vezetője, alapítója és egyik tulajdonosa.

“Nem kell félnünk attól, hogy jobbak a beosztottaink, mert az mindenképpen a cég értékeit fogja szolgálni” – vélekedik Gergely, aki szerint csak úgy lehet sikeres és jól működő céget építeni, ha ki merjük adni a kezünkből az irányítást. Azaz bizonyos feladatokat rá merünk bízni olyan emberekre, akik nálunk sokkal inkább értenek hozzá, ugyanis a tulajdonosi és menedzsment funkciók elválasztásával egy sokkal virágzóbb cég jöhet létre.

“Nekem az a fő meglátásom, hogy a jó szándékból mindig jó dolgok sülnek ki ” – ha ugyanis előtérbe helyezzük azt, hogy ne ártsunk a környezetnek, a nézőinknek, illetve etikus és normális munkakörülményekkel támogassuk a beosztottainkat, hosszú távon biztosan sikeresek lehetünk a cégépítésben.

Az adást hallgatva olyan kérdésekre kapsz választ, mint:

  • Hogyan kezdte karrierjét Litkai Gergely?
  • Milyen kapcsolót és hogyan kell átállítani a fejben, amikor cégvezetőként, mentorként gondolkodunk a humorról?
  • Hogyan formálódott Gergő cégvezetői szemlélete az évek során?
  • Milyen elvek, szabályok mentén dolgozik együtt a Dumaszínház a fellépőkkel?
  • Milyen tervei vannak, mennyi lehetőséget lát a streamingszolgáltatások fejlesztésében?
  • Hogyan érdemes átgondolni a növekedéshez fűződő viszonyt egy cégvezetőnek ahhoz, hogy fenntartható üzleti modell mentén építhesse a vállalatát?

A Cégépítők podcast legújabb epizódját meghallgatva számodra is világossá válhat, hogy miképpen lehet egy szerelemprojektből több mint egymilliárd forintos árbevételű céget építeni igen rövid idő alatt. Spoiler: a kitartás, a fenntartható működés és gondolkodás, valamint a szenvedély elengedhetetlen hozzávalók. Tanulj, fejlődj, és tarts velünk ebben az adásban is!

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

Spotify: kattints ide
Apple Podcast: kattints ide
SoundCloud: kattints ide
Google Podcast: kattints ide
Youtube: kattints ide

Szeretnél te is fenntartható, etikus, ugyanakkor sikeres céget építeni?

Nézd meg az EXTRA tartalmakat!

Rendezvényszervezés

Folyamatok

A cég mérőszámai

Feladatok delegálása

CSAK MINICRM FELHASZNÁLÓKNAK*:

*A MiniCRM-es belépési adataidat megadva tudsz bejelentkezni az Akadémia felületére.

A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából a Brocasterz Stúdióban történik, az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.