Google Naptár szinkronizálás

  1. Menj a Profilodba! (Jobb felső sarokban kattints a Profilképedre, majd azon belül a Profil linkre.)
  2. Görgess lejjebb majd Bal oldalon kattints a googlenaptárszink gombra a Google naptár szinkronizálás rész alatt.
  3. Add meg, melyik Google fiókod naptárával szeretnéd összekapcsolni a MiniCRM-et.
  4. Fogadd el a hozzáférést.
  5. Menj a Google naptáradba és bal oldalon látni fogsz egy új beépülő naptárat. Itt fogod látni a nyitott teendőidet.
  6. A teendők folyamatosan érkeznek innentől a naptáradba, amíg meg nem szünteted a szinkronizációt.

 

Ha bekapcsoltad a Google Naptár szinkronizációt, Google fiókod MiniCRM-be való bejelentkezéshez is használhatod.

Fontos tudni, hogy 1 Google fiók 1 MiniCRM felhasználóhoz lehet csak rendelve.

A szinkronizáció bekapcsolásakor minden aktív modul, minden nem törölt adatlapjához tartozó, határidő szerint rendezve maximum 500 db nyitott teendő kerül be ebbe a naptárba. A 30 napnál régebbi teendőket nem szinkronizálja a MiniCRM, ezeket elavultnak tekinti a rendszer.

Sikeres szinkronizáció után

  • A MiniCRM-ben lévő nyitott teendő módosítása azonnal megjelenik Google naptáradban.
  • A MiniCRM-ben lévő lezárt teendők is megjelennek egy másik beépülő naptárban.
  • A MiniCRM-ben lévő teendő lezárásakor az esemény a Google naptáradból átkerül a Lezárt teendős naptárba.
  • A lezárt teendőket 2 hónapra visszamenőleg látod a naptáradban.
  • A MiniCRM-be felvett új nyitott teendő azonnal kikerül Google naptáradba, a maximális limit 1000 db Google esemény.
  • A Google naptáradban lévő esemény módosításakor azonnal módosul a MiniCRM-ben lévő teendőd.
  • A Google naptáradban lévő esemény törlésekor azonnal lezárul a MiniCRM-ben lévő teendőd. (Törlés visszavonása esetén a MiniCRM-ben lévő teendő többet nem szinkronizálódik, hiszen a MiniCRM-ben nincs lehetőség újranyitni, szerkeszteni lezárt teendőt, mert az bekerül az Előzmények közé.)
  • A Google naptáradba felvett új esemény NEM kerül be a MiniCRM-be a teendők közé, mert azt nem tudni, kihez vedd fel (melyik modulba, melyik adatlaphoz).