A jogosultság+ bővítmény

Mi az bővítmény?

A  bővítmények a MiniCRM rendszerében bekapcsolható kiegészítő funkciók. A bővítmények lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy hozzáadjon alkalmazásfunkciókat az alap rendszerhez, ezzel bővítve a MiniCRM alkalmazást.

Fontos: A bővítmény használatával a szűrőben megjelenített adatlapok száma jogosultságnak megfelelően változ(hat), viszont exportálás esetén a szűrőben található összes adatlap exportálásra kerül, jogosultságtól függetlenül!

Bővítmény bekapcsolása

A bővítmény bekapcsolását kérheted írásban a help@minicrm.hu email címen vagy a +36 (1) 999-0402-es Ügyfélszolgálati telefonszámunkon.

A bővítmény használatának feltétele Professional+ MiniCRM előfizetési csomag.

Abban az esetben, hogyha nem rendelkezel Professional+ csomaggal, a rendszereden belül van lehetőséged a csomagváltásra.

  1. Kattints a jobb felső sarokban a beallitasok-gomb ikonra.
  2. Kattints az Előfizetés feliratra a felső kék sávban. Itt tudod megtenni a csomagváltást.

Mit tud a Jogosultság+ bővítmény?

A bővítmény beállításához Adminisztrátor jogosultság szükséges.

A bővítmény segítségével engedélyezhetsz olyan funkciókat bizonyos felhasználóknak, amelyek alapesetben csak adminisztrátor jogosultságú felhasználónak elérhetőek.

Mikor hasznos a funkció:

  • Ha vannak olyan funkciók amikkel szeretnéd, hogy rendelkezzen bizonyos jogosultságú felhasználó anélkül, hogy teljes adminisztrátor jogot kelljen adnod neki.
  • Pl.: automatizmusok, betöltés fájlból, exportálás, űrlapok, mezők testreszabása stb…

Mire kell figyelned:

  • Csak Normál felhasználó, Menedzser és Csoport menedzser jogosultságú felhasználónak tudod hozzárendelni az egyes funkciókat. Koráltozott és csoport korlátos felhasználóknak nem.

Jogosultság+ beállítása

1.) Beállítások elérése

Lépj be a MiniCRM rendszered beállításaiba a jobb felső sarokban látható fogaskerékre kattintva.

2.) Felhasználó kiválasztása

Válaszd ki azt a felhasználót, akihez plusz funkciókat szeretnél hozzárendelni.

3.) Új funkciók hozzárendelése

A kiválasztott felhasználóhoz a jobb oldalon tudod hozzáadni a funkciókat a “Hozzáférés funkciókhoz” mező bepipálásával. Bepipálást követően a rendszer automatikusan menti a módosításokat.