Számlák exportálása

A rendszerből számlákat exportálni mentett szűrő segítségével lehet.

Két extra lehetőséged van a hagyományos mentésen túl: A számlákat letölteni, illetve Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatást kérni.

Ha a számlákat szeretnéd letölteni, akkor csak annyi a dolgod, hogy a Mentés fájlba gombra kattintva, a Számlák mentése fájlba opciót választod. Ekkor emailbe kapsz egy zip fájlt, amiben egy táblázat lesz, és mellette a számlák PDF-ben.

Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás

Amennyiben a kezdő és záró dátum (év, hónap, nap) megadásával meghatározható időszakban kibocsátott számlákra szeretnél szűrni, a Számla: Kiállítás dátuma mezőt add hozzá a szűrőhöz, majd állítsd be a Nagyobb X & Kisebb Y értéket.

Ha a kezdő és a záró számlasorszám megadásával meghatározható sorszámtartományba tartozó számlákra szeretnél szűrni, akkor a Számla: Számla sorszám (Nagyobb X & Kisebb Y) és a Számla: Számlatömb mezőt szükséges felvenni a szűrőbe. A számla sorszám mezőkbe csak az első / jel utáni szám tagot írd be. Számlatömb mezővel lehet az évre, számla formátumra és devizára szűkíteni. (Például: 2015-E/03402/EUR esetében a számla sorszám mezőbe a 3402 kerüljön)