Profilbeállítás

Itt az ideje, hogy beköltözz a MiniCRM-be és beállítsd a profil oldaladat!

A profilbeállítást úgy éred el, hogy a jobb felső sarokban található profilképre kattintasz és a Profil szóra kattintasz.

Profil

Ezután a profil oldalt fogod látni.

Profil oldal

Miután eljutottál a profil oldalra az következő beállítások elvégzését javasoljuk:

 • Profilkép feltöltése: A profilkép feltöltésével az adatlapon található teendőket könnyebben átláthatóak lesznek. Ez a kép lesz látható minden teendő mellett a MiniCRM-ben.
 • Név, becenév és beosztás: Ezek láthatóak minden szűrőben, modulban és a teendőknél is. Ha több, mint két kollégának ugyanaz a keresztneve, érdemes beállítani a becenevet hogy elkerüljétek a kavarodást.
 • Be tudod állítani telefonszámodat, email címedet és az időzónát is. 

Naptárszinkronizáció

Miután az alapadataidat megadtad a következő lépés a naptárszinkornizáció beállítása. A naptárszinkronizáció segítségével minden MiniCRM-ben felvett teendőd automatikusan bekerül a szinkronizált naptáradba.

Naptárszinkroniáció

MiniCRM-es felhasználódat a következő naptárakkal tudod szinkronizálni:

 • Google naptár szinkronizálás: Kattints a Naptár szinkronizáció bekapcsolása gombra, válaszd ki a kívánt Google fiókot és kattints az Engedélyezés gombra.
  Hogyan tudom beállítani a Google naptár szinkronizációt? https://www.minicrm.hu/help/google-naptar-szinkronizalas/
 • Android és iPhone naptár szinkronizálás: Bármilyen internetes naptár szolgáltatással össze tudod kötni a MiniCRM-et, ha megadod az itt látható adatokat az adott naptár beállításaiban.
  Hogyan tudom beállítani az Adnroid naptár szinkronizációt? https://www.minicrm.hu/help/naptar-szinkronizalas-android-on/

  Hogyan tudom beállítani az iPhone naptár szinkronizációt? https://www.minicrm.hu/help/naptar-szinkronizalas-iphone-on/
 • Outlook naptár szinkronizálás: A Hozzáférés engedélyezése gombra kattintva két linket kapsz, amit az Outlook interenetes naptárak részénél tudsz felvenni a naptárjaid közé.
  Hogyan tudom beállítani az Outlook naptár szinkronizációt? https://www.minicrm.hu/help/naptar-szinkronizalas-outlook-kal/

Értesítési beállítások és email aláírás

Miután a naptárszinkronizációt sikeresen beállítottad a következő lépés az értéesítések és az email aláírás beállítása.

Email aláírás

A fenti checkboxok segítségével a következőket tudod beállítani:

 1. Új ügyfél kapcsolattartó: Ha van működő űrlapod, akkor mindenképpen cseréld le azt egy MiniCRM-es űrlapra, így az érdeklődőid egyből a MiniCRM-be landoljanak és nem kell őket külön manuálisan rögzítened. Az űrlapokról itt tudhatsz meg többet.
  Ha az új ügyfél kapcsolattartó lehetség be van pipálva, akkor azok az érdeklődők, akik űrlapon keresztül érkeznek a MiniCRM-be és még nincsenek felelőshöz rendelve rákerülhetnek automatikusan azokra a felhasználókra, akinél ez be van pipálva. Figyelj arra, hogy az űrlap beállításainál megadott felelős ezt felül fogja írni. 
 2. Napi teendők emailben: Ha ez be van pipálva mindennap kapni fogsz egy emailt, amiben fel vannak sorolva az aznapi feladataid MiniCRM-ben.
 3. Push notification beállítás: Ha ez be van pipálva és már telepítetted a MiniCRM appálikációját a telefonodra, akkor minden alkalommal, mikor kapsz egy teendőt egy kollégádtól, az app küldeni fog neked egy értesítést erről.

Szintén itt tudod beállítani az email aláírásodat is, ha rákattintasz az Egyedi aláírás gombra és beilleszted a meglévő email aláírásodat a leveleződből. Minden email, amit a MiniCRM-ből küldesz tartalmazni fogja ezt az aláírást.

Tipp: Ha HTML formátumban is megvan az aláírás, csak meg kell nyomnod a </> gombot és be kell illesztened a kódot.

Kezdőképernyő és biztonsági beállítások 

A következőkben megmutatjuk, hogyan tudod még kényelmesebbé tenni a hétköznapokat a MiniCRM-ben, valamint hogy miként tudod garantálni az ügyféladataid tökéletes biztonságát.

Biztonsági beállítás

Az alábbi beállításokat találod a fenti felületen:

 1. Kezdőképernyő: A Modulok alatt meg tudod változtatni a kezdőképernyőd, minden belépéskor a beállított képernyőt fogod látni elsőként (pl. Mai napom képernyőt, vagy az egyik modult tudod beállítani).
  Továbbá be tudod állítani a Cég / Kapcsolat alatt, hogy a cég vagy a személy adatlapra kattintva milyen információkat láss először.
 2. Kétlépcsős bejelentkezés: Kétfaktoros authentikációt tudsz beállítani a Google Authernticator segítségével. Annak érdekében, hogy a MiniCRM-ben tárolt adataid biztonságban legyenek, mindenképp javasoljuk a Google Authenticator használatát! Továbbá be tudod itt állítani azt is, hogy SMS segítségével hitelesítsd magad a belépésnél.
 3. Email cím és jelszó váltás: Meg tudd változtatni a belépési email címedet és jelszavadat. Email cím váltásakor kapni fogsz egy megerősítő emailt az új email címedre a linkre kattintva már az új email címeddel és a meglévő jelszavaddal tudsz bejelentkezni a MiniCRM fiókodba. A jelszó változtatáskor a régi és az új jelszavadat is meg kell majd adnod.