SMS küldés

Az SMS üzenetek éjjel 22:00-06:00 óra között nem kerülnek kiküldésre.

Manuális SMS küldés

Manuális, egyedi SMS küldéséhez kattints az ügyfél adatlapján a Kapcsolatoknál szereplő mobiltelefonszám melletti (SMS) feliratra és a megjelenő ablakban válassz egyet az SMS sablonok közül vagy az [Egyedi SMS] gombra kattintva írj egy egyedi SMS-t.

A sablon kiválasztását követően változtathatsz a szövegen, mivel kiküldés után ez a változtatás nem kerül elmentésre. Így a későbbiek során ismét használhatod az adott sablont.

Tömeges SMS küldés

Ügyfeleid alapértelmezettnek beállított mobiltelefonszámára mentett szűrő alapján, tömegesen is küldhetsz SMS-eket. Ehhez töltsd be a mentett szűrőt, kattints a szűrő alatt az Üzenetküldésre, majd válaszd a Tömeges SMS-t, és a sablonválasztó ablakban válassz egyet az SMS sablonok közül.

A tömeges SMS küldéshez kell egy aktív telefonszám a modulbeállításokban.

Milyen telefonszámról mennek ki az SMS-ek?

Ezt a mobilszolgáltatód határozza meg, nem az, hogy mit adtál meg a modulbeállításokban. A magyarországi szolgáltatók minden esetben felülírják a küldő telefonszámát egy központi számra, vagy a MiniCRM-et jelenítik meg küldőként.

Mivel a szolgáltatód kiküldéskor felülírja a beállításokban megadott telefonszámot, az ügyfelek hiába válaszolnak az üzenetre, az nem fog hozzád megérkezni.