Köszönőoldal URL

Az űrlapok szerkesztéséhez adminisztrátori jogosultság szükséges!

Ha a MiniCRM űrlap kitöltése után egy köszönőoldalra szeretnéd irányítani a kitöltőt, akkor ide tudod beírni azt.

Ha ezen a köszönőoldalon van egy másik MiniCRM-es űrlap, amin további adatokat szeretnél bekérni tőle, akkor pipáld be az Adatlap azonosítást. Így a második űrlapon már nem kell bekérned a Nevét/Email címét, csak azt, amit pluszban be szeretnél kérni tőle.

 

Hibaüzenetek

Előfordulhat, hogy miután beírtad a köszönőoldal URL címét és elmentetted az űrlapot, a rendszer hibaüzenetet mutat:

„Érvénytelen formátum”

A rendszer elemzési hibát talált a megadott címben. Ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg az oldal elérhetőségét.

„Nem elfogadott válasz”

Az űrlap elmentése után a MiniCRM szoftver megpróbálja megnyitni a megadott köszönőoldalt, és ha nem sikerül neki, arról egy ilyen hibaüzenettel (és egy http hibakóddal) értesít. Ez nem minden esetben jelenti azt, hogy nem fog működni a köszönőoldalad. Hogyha te magad böngészőben probléma nélkül el tudod érni a honlapot, akkor az űrlapodat kitöltő személyeknél is működni fog.

Űrlap kitöltés utáni átirányítás felülírása egyedi fejlesztés esetén

Fontos: fejlesztő segítségével az egyedi űrlap átirányítása felülbírálható.

Példa script

Űrlap esetén a „minicrm.SetCallback” függvényt használata lehetséges. Ennek első paramétere az űrlap azonosítója (ami a FormHash property-ben található).

A függvény második paramétere egy függvény, amit a MiniCRM script meghív sikeres és sikertelen kitöltés esetén is. Ha a válaszban a „Response.Data.ProjectHash” ki van tölte, akkor találtunk létező adatlapot vagy létrejött új.

Ha a Response.Url tartalmazza a köszőnőoldalt, akkor sikeres volt a kitöltés.

A függvényből return true/false-al lehet vezérelni, hogy a MiniCRM-es script végigfusson (átirányítson köszönő oldalra, kirakja a hibaüzenetet) vagy ne.