Értesítés űrlap kitöltése után és megerősítő email küldés

Ha szeretnél emailben értesülni arról, hogy valaki kitöltötte az űrlapot, akkor készítsd el erre a sablont, és az Értesítésnél a Sablon választásával állítsd be.

Címzettnek állítsd be a megfelelő személyt, vagy adj meg egyedi email címet. A kiküldés minden esetben a termékben beállított központi email címről kerül feladásra. Egyedi feladó létrehozásával tudsz egy másik címről kiküldést végezni.

Az értesítő email késleltetés nélkül megy ki a MiniCRM-ből.

Megerősítő email

Miután valaki kitöltötte az űrlapot, a Megerősítő email segítségével tudsz neki üzenni, hogy sikeres volt a kitöltése.

Nincs más dolgod, csak el kell készítened egy sablont, amit el szeretnél küldeni a kitöltőnek, majd a Sablon választása gombbal illeszd be az elkészített sablont.

A megerősítő email késleltetés nélkül megy ki a kitöltőnek.

A megerősítő email-ek feladója, mindig az adott termék központi feladója lesz. Ezt csak az Egyedi feladóval tudod felülírni. Ha egyedi feladót állítasz be a sablonhoz, akkor minden esetben arról az email címről és névről fog kimenni az email, amit megadtál.

A kiküldés eredménye az űrlap kitöltés után után:

 

Egy adatlapra egy megerősítő sablon e-mail csak egyszer kerül kiküldésre!

Időpontfoglaló linkjének kiküldése megerősítő emailben

Lehetőség van az időpontfoglalóban elkészített űrlap linkjét beilleszteni a megerősítő email dobozba. Ezzel az űrlap érdeklődő a kitöltés után rögtön az időpontfoglaló képernyőjére tud kerülni, ahol kiválaszthatja az általad megadott időpontok közül a legalkalmasabbat.

1.) Készíts egy terméken belül az időpontfoglalóban egy űrlapot és másold ki az alábbi scriptet elmentést követően.

2.) Illeszd be az űrlap Köszönőoldal url dobozába és mindeképpen kapcsold be az Adatlap azonosítás opciót. Így fog átirányításra kerülni az ügyfél az űrlap kitöltése után.

Fontos, hogy ugyanabban a termékben elkészített űrlap esetén működik csak a funkció.


A kiküldés eredménye az űrlap kitöltés után után: