Hogyan lehet mozgatni a kapcsolattartókat?

Lehetőséged van egy céghez tartozó kapcsolattartó leválasztására vagy akár másik céghez történő hozzáadására. Hasznos a funkció, ha elment egy cégtől az egyik kapcsolattartó, és el szeretnéd távolítani a kapcsolattartók közül, vagy a rendszereden belül szimplán egy másik céghez szeretnéd őt kapcsolni.

Kapcsolattartó mozgatása

Keresd meg a kapcsolattartót

Keresd meg azt a kapcsolattartót, akit el szeretnél távolítani a cégtől vagy csak át szeretnéd helyezni egy másik céghez és kattints a nevére.

Kapcsolattartó mozgatása

Ha rámentél a személy adatlapjára, akkor a jobb felső sarokban kattints az Áthelyezés gombra.

Kattintást követően megjelenik a Kapcsolattartó áthelyezése felület.

 

Kapcsolattartó mozgatása meglévő vagy új céghez

A felületen a rendszer több opciót ad a kapcsolattartó mozgatásához. Amennyiben a cég, amelyhez hozzá szeretnéd kapcsolni a személyt még nem létezik a rendszeredben, akkor itt beírva a felület fel fogja ajánlani az új cég létrehozását.
Amennyiben már meglévő céghez szeretnéd átmozgatni a kapcsolattartót, úgy abban az esetben kezdd el gépelni a cég nevét, majd 3 karakter után a rendszer listázza a releváns találatokat.

Kapcsolattartó leválasztása cégtől

Amennyiben csak le szeretnéd választani az adott személyt a jelenlegi cégtől, úgy jelöld be a Leválasztom a kapcsolattartót, hogy ne tartozzon a céghez opciót, így az adott személy egyetlen céghez sem fog tartozni és magánszemélyként fog szerepelni a rendszereden belül.
Ilyenkor szintén lehetőséged van kiválasztani, hogy vigye magával vagy maradjanak a cégnél azok az adatlapok, amelyen ő van megjelölve elsődleges kapcsolattartóként.

Adatlapok mozgatása

A kapcsolattartó mozgatása során lehetőséged van eldönteni, hogy mi történjen azokkal adatlapokkal amelyeken ő az elsődleges kapcsolattartó.
Kiválaszthatod, hogy vigye magával azokat az adatlapokat, amelyeken ő van megjelölve mint elsődleges kapcsolattartó az újonnan kapcsolt céghez, vagy maradjon a leválasztott cégnél. Utóbbi esetben kiválaszthatod a legördülő mezőben, hogy a régi cégnél kihez kapcsolódjanak az adatlapjai.