Adatlap lomtárazása, törlése

  1. Keresd meg azt az adatlapot, amit lomtárazni szeretnél.
  2. Az adatlap neve mellett, bal oldalon kattints a testreszabás ikonra, majd válaszd a Lomtárba helyezést.
  3. Ekkor egyből a Lomtárba kerül az adatlap. Ha véglegesen szeretnéd törölni, akkor kattints a végleges törlés gombra. Ehhez adminisztrátori jogosultságra van szükség.
  4. Ha nemcsak az adatlapot, hanem a hozzá tartozó Céget és/vagy kapcsolattartókat is szeretnéd törölni akkor ennek megfelelően válassz a Törlési opciókból.
A végleges törlés nem visszavonható, így bánj vele óvatosan.

Ha vissza szeretnéd hozni a lomtárból, akkor kattints a visszaallitas gombra, és visszaáll az eredeti állapot.