Adatmódosító link létrehozása minden kapcsolattartóra

Abban az esetben hasznos, ha szeretnél visszaigazolást/véleményt kérni nem csak elsődleges kapcsolattartóktól.

Amennyiben még nincs olyan mező a személy adatlapon amit szeretnél módosítani kövesd az első 3 pontot.

 1. Menj a terméken belül egy adatlapra, majd jobb oldalt kattints egy kapcsolattartó nevére a szürke sávban.
 2. Jobb felső sarokban a  testreszabás  ikonra kattintva válaszd a „Mezők testreszabását”.
 3. Add hozzá a kívánt mezőt (Húzd át a bal oldalra) és szerkeszd a kívánt módon.
 4. Ha kész vagy a mező szerkesztésével, kattints felül a termék melletti nyílra és válaszd az Űrlapok menüt. Itt az Új űrlap melletti nyílra kattintva válaszd az Új adatmódosító linket.
 5. Add hozzá azt a mezőt amelyiknek szeretnéd megváltoztatni az állapotát, ha a linkre kattintanak. Ha például azt szeretnéd, hogy a linkre kattintás után a jelölőnégyzet mező bepipálódjon, akkor pipáld be. (Amit itt beállítasz a mezőnek, arra fog megváltozni a kattintás után.)
 6. Ha elvégezted a kívánt beállításokat mentsd el az új adatmódosító linkedet tetszőleges néven, hogy a későbbiekben ezt könnyen megtaláld.
 7. Most menjünk az email sablonunkba és a  változó ikonra kattintva (változó beillesztése) az Adatmódosító link alól válasszuk ki azt amit az imént elkészítettünk.
 8. Ezt a hosszú linket szabjuk testre a következő módon:

  – Írjunk egy szöveget a sablonba amit majd a link szövegének szeretnénk. (Pl.: Elfogadom a hozzájárulást.)

  -Jelöljük ki ezt a szöveget majd felül kattintsunk a  link  gombra.

  -Az URL helyére másoljuk be az adatmódosító linket. (Figyeljünk rá, hogy csak egyszer szerepeljen a https. Vagy a legördülőben legyen benne, vagy az URL-ben.) Ha ezzel megvagyunk pipáljuk be a Kapcsolat azonosítást! Fontos, hogy e nélkül nem fog rendesen működni az adatmódosítás.

  Ha ezzel megvagyunk kattintsunk a Beszúrásra, és teszteljük, hogy jól működik-e. (Erre célszerű létrehozni egy teszt adatlapot saját kapcsolattartókkal és nekik kiküldeni elsőnek az emailt.)