Elsődleges kapcsolattartó

Ha cégeknek értékesítesz, akkor érdemes mindig megjelölni, kivel kell egyeztetni, hogy sikeresen záruljon a lehetőség. Ha több ilyen ember van, akkor azt válaszd, akivel a legtöbbet kell beszélni, és neki van a legnagyobb hatása a döntést illetően.

Amikor létrehozol egy adatlapot, akkor meg kell adnod, ki legyen a kapcsolattartó. Akit itt megadsz, ő lesz az elsődleges kapcsolattartó.

Ha időközben változik a helyzet, akkor menj az adatlapra és a jobb oldali sávban vidd az egeret annak a nevére, akit elsődleges kapcsolattartóként szeretnél megjelölni. Ekkor megjelenik a neve mellett egy pipa jel. Amint rákattintasz, előre ugrik, és ő lesz az elsődleges kapcsolattartó.

Fontos: Ha kapcsolattartókat mozgatsz és egy elsődleges kapcsolattartót helyezel át egy másik cég adatlapjára, abban az esetben az összes addig készült adatlapot viszi magával az eredeti cégétől. Amennyiben nem szeretnéd ezt megtenni, válassz másik elsődleges kapcsolattarót és eztán már adatlapok nélkül tudod mozgatni a kívánt személyt a kívánt helyre.